Det här blir kanonbra!

Nu Sunrise vänner finns det en god anledning att verkligen längta efter det nya året! Inte för att vi är trötta på blåsten och mörkret eller att vi ser emot den galna midsommaren … Vi väntar på vårt nya gym 🙂 Tjoho!

Beställt och klart med en liten ändring på vägen… Från början var det tänkt att satsa på en Smith maskin, men efter en genomgång av våra målgrupper har vi ändrat oss till Power Rack från Casall!

Vill också skryta lite med vilka bra leverantör vi har hittat, eller har de hittat oss? I våras fick Sunrise deras gym katalog i brevlådan. Såg mycket proffsigt ut. Eftersom vi har redan varit på gång och letat efter någon som skulle kunna leverera en bra lösning för vår lokal skickade jag en antal mail för att se om det är det vi letar efter. Under våra samtal och mail med Casall var jag rak på sak. Vi är ett litet gym med bra potential. Att känna sig lura (och bli lurad) är det värsta jag vet. Och i gym branschen är det lätt hänt att man köper grisen i säcken, säger från egen erfarenhet tyvärr. På Sunrise gym bryr vi oss om alla som väljer träna hos oss därför vill vi satsa och tycker att våra kunder är värda detta. Med Casall kändes det rätt från början. De är måna om sina kunder, stora och små, alla räknas – det har vi gemensamt!

Nu är ni säkert nyfikna vad är det som kommer till Sunrise;) Här kommer en sammanfattning:

  • Sunrise får två nya konditionspaket, både till Stånga och Burgsvik
  • Vad kommer till Sunrise Burgsvik: bröstflyes-pec dec, sittande rodd, latsdrag, benpress, Power rack med vikter, hantlar 1-36 kg, en multimaskin (liknande cable cross, mer kompakt), leg raise och rygg extensionsbänk. En kanon träningscykel IC7 Tomahawk
  • Vad kommer till Sunrise Stånga: nästan alla maskiner och redskap från Burgsvik flyttas till Stånga. Där installeras också en funktionell “bur” (en ställning med armgång, ribbvägg och annat smått och gott som man kan slita och dra i 😉

Här kan ni studera några skisser för Sunrise Bursgsvik och Stånga. Enjoy!

Sunrise BurgsvikSUNRISE BURGSVIK (1 BILD)

 

Sunrise Stånga 2 Sunrise Stånga 3Sunrise Stånga 1   SUNRISE STÅNGA (3 BILDER)