The Wind of Change – 2016 blir ett Sunrise år!

Sunrise vänner! Vi välkomnar år 2016 som blir ett år fyllt av utmaningar och möjligheter för Sunrise. Hoppas att ni vill hänga med på vår resa.
Vilket drag på gymmet under jul och nyår! Helt otroligt! Jättekul att så många hittar hit till gymmet och sliter ordentligt på maskiner 😉 Träna, ät, må bra – det var ett tydligt budskap under jul och nyår! Själva varvade vi mellan vila och vila. Det behövde vi verkligen. Lediga dagar försvinner snabbt och nu känner vi oss laddade inför nya utmaningar. Tjoho!

Nu spänner vi säkerhetsbältet och rushar in i det nya året! Om drygt tre veckor är det dags för nyinvigningen i Burgsvik. Misstänker att dessa veckor kommer att gå snabbt och vi är beredda på det. Vi har en plan … jo, och vad är planen? Tyvärr blir vi tvungna att stänga gymmet för några dagar. Under fyra dagar ska vi tömma gymmet på alla redskap, spackla, måla (färgen inhandlad för tre månader sen) och förbereda lokalen. “Snyggingar” ska flytta in på gymmet 20/1… Vi inväntar ett superteam från Casall som ska rulla ut gymmatta och rulla in alla redskap på en dag! Jag erbjöd mig koka kaffe och baka bullar 😉 Hihi!

Sen blir det fest! Välkomna till nyinvigning av Sunrise Burgsvik 23/1! Massa kul och Laban mitt i smeten!

Lite uppdatering av läget i Stånga: det rullar på … omklädningsrummet är klart, taket ska fixas och golvet ska planas ut. Bildbevis kommer här 🙂 Hoppas på att vi kan återkomma med uppdatering ganska snart! Ha en fin fin vecka!

inlagg11

 

 

 

Ingång/utgång

inlagg11_2

 

 

 

Dörren till omklädningsrummet