Nu kan vi ha ett öppet hus!

Dörren dorr3 dorr4

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunrise vänner och alla som följer Sunrise Stånga projektet!

Vi kan börja planera öppet hus för att nu har i en dörr 😀 Skämt åsido! Och varför inte? Vi tror att det finns flera som är nyfikna på vad som egentligen pågår bakom den dörren. Vad sägs om ett öppet hus i slutet på november… Det spelar egentligen ingen större roll hur långt vi har kommit då. Det är egentligen vi som är nyfikna på vem som bor i Stånga. Vilka är ni?

Det finns ju ett pågående evenemang på FB där du kan skicka in bilder som talar för Stånga. Hoppas att du och dina vänner kan bidra med några foton! Just det, och varför ska ni göra det? Bästa bilden kommer att bli en del av inredningen på gymmets väggar, samt du som bidra med den bästa bilden kommer att få ett 6månaderskort på Sunrise Stånga.
I november planerar vi också utflykt till storstan Stockholm och Fitnessfestivalen på Älvsjömässan. Alltid bra att vara uppdaterad på vad som händer i branschen och träffa nya spännande människor och gamla trogna vänner. Undrar om Paolo kanske slår sin “flygande italienare”-rekord 😉

På tal om utmaningar, nästa helg är det dags för Nordic Extreme Running. Sunrise Gym team är som vanligt med. Och nu alla glada ska jag ut och ladda på banan!

Önskar alla en trevlig höst vecka!
Tanja & Sunrise Crew