Stånga i bilder… Vi behöver er hjälp!

Gott folk!
Arbetet med Sunrise i Stånga går framåt. Vi får dagligen många positiva reflektioner vilket gör att vardagen blir roligare. Kan säga direkt att vi har koll på alla bitar, var för sig. Det viktigaste och mest spännande blir när bitarna ska falla på plats. Tror att det kommer att gå fort, hoppas inte för fort. Vill ju njuta av ögonblicket 😀

Eftersom lokalen där gymmet ska vara är en hyrlokal kommer hyresvärden att fixa och greja med lokalen både invändigt och utvändigt. Vi i vår tur behöver tänka på inredning 😉 Den tunga delen – träningsmaskiner och fria vikter kommer att flyttas från Burgsvik.  Allt är i gott skick och eventuellt behöver lite uppfräschning. Ingen panik! Tanken är att Sunrise i Burgsvik ska få nya maskiner. Den “lätta” delen som har sina svårigheter är att göra inredningen gymtrevlig. Vi vill samtidigt återspegla Stånga och förmedla ortens känsla. Och självklart vill vi fråga Stångabor som  känner till Stånga bättre än någon annan.

Här kommer vår fantastiska idé: hjälp oss att hitta en talande bild!
På en av väggarna ska vi ha en stor bild på något som kan representera Stånga, alltså en talande bild. Vi har skapat ett evenemang på Facebook. Har du tagit ett foto eller har en bild på något som du tycker är Stånga. Ladda upp det på evenemangets sida och skicka in ditt bidrag. Vi väljer den “bästa” bilden. Vinnaren får ett 6månaders träningskort på Sunrise Gym i Stånga. Bra va?

Här kommer länken till evenemanget: Talande bild för Sunrise Stånga

Var med själv och bjud in dina vänner! Vi hoppas på minst 50 bidrag 😉